Directori d'empreses


 

Logo

CATEC, S.L.

COMERCIO AL POR MENOR

 

Som una companyia que integra solucions i serveis IT amb més de 35 anys d’experiència en el mercat espanyol. Estem especialitzats en solucions
d’impressió, gestió de la informació, gestió documental, serveis i solucions IT. El client és l’eix central del nostre model de negoci, ajudem a les empreses a aprofitar les noves tecnologies per millorar la seva eficiència d’un mode segur i sostenible en el temps. Les dues divisions de l’empresa permeten centrar els nostres serveis cap a dues àrees:

 

Printing Services: Especialitzada en equips, solucions i serveis d’impressió. Proposem una orientació flexible de la gestió de la impressió de la seva organització, treballant estretament amb vostè per optimitzar els seus processos i oferir-li la solució més rendible per satisfer les seves necessitats actuals i futures.

 

Technology Services: Especialitzada en gestió de la informació, gestió documental, serveis i solucions IT. Proposem solucions tecnològiques per donar a les seves necessitats actuals i futures, tot això amb l’objectiu que obtingui el màxim retorn en la seva organització, independentment de la seva mida.

 

DADES DE CONTACTE

Av. Collserola, 41

Pol. Ind. Riera del Molí

08750 Molins de Rei - Barcelona

T. 93 668 01 02

catec@catec.es

 

www.catec.es

 

 


Image

Vols donar-te d'alta a l'Associació

Descarrega't el full d'inscripció i fes-nos-el arribar al mail info@rieradelmoli.com

 

Descarregar full d'inscripció